Voorstelling 2024

Wederom een geheel nieuw circusprogramma, met sensationele acts uit 7 verschillende landen! Bekijk hier een overzicht van de artiesten die tot nu toe bekend zijn – wordt nog aangevuld!

Marco Mariani – Clown

We zijn ontzettend blij dat Marco als clown en rode draad door het programma, na vier jaar van afwezigheid weer terug is. Met zijn komische optredens, muzikale talenten en improvisatievermogen een echte publiekslieveling! Welkom terug Marco – WhooHoo!

Stefani Gottani – Antipode

Antipode, jongleerwerk met de voeten. Een bijzondere discipline die door deze Italiaanse allround artieste met verve wordt uitgevoerd. Charmant en elegant laat Stefanie in hoog tempo vuur, voetballen en cilinders op haar voeten roteren!

Rodriguez Brothers – Hoogdraad

De gebroeders Rodriguez brengen Zuid-Amerikaans temperament naar Etten-Leur. Op 8 meter hoogte halen ze halsbrekende capriolen uit op de strakgespannen draad. Fietsen, springen en uiteindelijk een formidabele 2-man-hoog. Sensatie!

Duo Tyshchenko – Krachtacrobaten

Een knap staaltje acrobatiek met een combinatie van handstanden, kracht, balans en wederzijds vertrouwen. Deze Oekraïense broers hebben na jarenlange training een act op hoog niveau ontwikkeld. 

Duo Donnert – Pas de Deux

Luna Valkiv – Strapaten

Als winnares van de publieksprijs 2022 is Luna uitgenodigd om opnieuw deel uit te maken van het Wintercircus. Met haar verbluffende optreden aan de strapaten zal dit jong talent met vernieuwde choreografie wederom hoge ogen gooien!

Stefani Gottani – Ringtrapeze

Een sprookjesachtig optreden in de nok van de tent, de Italiaanse Stefani Gottani verbluft en verbaasd met haar elegante act aan de ringtrapeze…

Bhrian Rodriguez – Jonglage

Als ware wervelwind raast deze getalenteerde jongleur door te tent. In hoog tempo jongleert hij met kegels, balletjes en hoeden – soms zelfs tussen het publiek! Olé! 

Adrian Donnert – Honden

Voor de honden is elke show het hoogtepunt van de dag! Springen, rollen, een hindernisparcours en soms ook een beetje ondeugend naar hun baasje…  Geniet van volop enthousiasme en speelvreugde met onze viervoeters.

Chiara Boldini – Hulahoops

Geniet van een wervelend optreden met de bekende hulahoops. De charmante Chiara uit Duitsland laat de hoepels in hoog tempo om haar lichaam draaien, begeleid door een passende beat van het circusorkest.

…..

…….

Uw spreekstalmeester…

Gastheer bij de ontvangst, en natuurlijk als directeur annex spreekstalmeester de rode draad door het programma. Informatief, verbindend en volop passie voor het circusvak en hooggeëerd publiek! 

Kevin van Geet, jongste Circusdirecteur van Europa

Groot live showorkest

Het orkest met uitsluitend Nederlandse topmuzikanten staat onder leiding van Vincent van Lent, en voorziet alle acts van bijpassende live-muziek. Een absolute must voor op-en-top circussfeer…