Voorstelling 2023

Geniet ook deze winter weer van een geheel nieuwe, sprankelende familievoorstelling. Met internationale topartiesten, spraakmakende optredens, muzikale clowns en vertederende dieren. Onze trots is natuurlijk het groot, live circusorkest (uniek in Nederland) en dit jaar aangevuld met live zang. 100% beleving! 

Muñoz Brothers – Cascadeurs

De gebroeders Muñoz vertegenwoordigen Schotland in het internationale ensemble van het nieuwe programma. Maar of Schotland zelf daar zo blij mee is? Onhandige maar soms ook behendige capriolen van broers die elkaar te slim af denken te zijn.

Pedro Rivelino’s Clowns

Klassiek circus in optima forma: De Rivelino’s clowns zorgen gedurende het programma voor een gulle lach met hun komische en muzikale optredens!

José Muñoz – Draadloper

Een Spaanse rasartiest op de strakke draad! Geniet van gewaagde sprongen, balanskunsten en zelfs een salto achterwaarts! 

Alexandra Gerbey – Luchtacrobate

De Oekraïnse Alexandra zorgt voor een sprookjesachtig plaatje met haar gewaagde optreden aan de zijden doeken. Hoog boven de piste zweeft ze als ware circusprinses door de lucht…

Amber Karstens – Dancing Collies

Eric Muñoz – Tango Juggling

Vol temperament jongleert Eric Muñoz in bijna onmogelijk tempo met kegels en hoeden. Diverse dans- en zangintermezzo’s maken deze act uniek en noemenswaardig. 

Zangeres

Circus is live, circus is beleving. Naast een rijk ensemble aan internationale topacts zorgt onze zangeres Alexandra Gerbey samen met het orkest voor de nodige muzikale ondersteuning van diverse optredens.

Rodion & Karina – Rollerskate

Het Oekraïense duo ‘Rodion & Karyna’ verbaasd met hun razendsnelle act op een klein podium. Beide op de rolschaats, soms opgevouwen, in spagaat of zelfs zonder handen. Sensationeel, bijzonder en niet ongevaarlijk!

Luna Valkiv – Aerial straps

Deze jonge, Italiaanse artieste studeerde enkele jaren geleden af aan de Academie voor Circuskunst in Verona, en reist sindsdien succesvol door Europa. Hoog in de nok verbluft en ontroert ze met een bijzondere act aan de strapaten.

Benjamin – Papegaaien

Een niet alledaagse verschijning in de piste; Benjamin met zijn prachtige, kleurrijke ara’s! Als ware papegaaienfluisteraar toont hij de talenten en schoonheid van deze prachtige dieren. Uiteindelijk vliegen ze zelfs los door de tent, vlak over de hoofden van het publiek!

…..

…….

Uw spreekstalmeester…

Gastheer bij de ontvangst, en natuurlijk als directeur annex spreekstalmeester de rode draad door het programma. Informatief, verbindend en volop passie voor het circusvak en hooggeëerd publiek! 

Kevin van Geet, jongste Circusdirecteur van Europa

Groot live showorkest

Het orkest met uitsluitend Nederlandse topmuzikanten staat onder leiding van Vincent van Lent, en voorziet alle acts van bijpassende live-muziek. Een absolute must voor op-en-top circussfeer…