Zakelijk

Vaak wordt de complexe organisatie achter het sprookjesachtige WinterCircus vergeten, maar natuurlijk draait het niet alleen maar om stralende artiesten en versgebakken popcorn. In totaliteit werken zo’n 40 mensen mee aan de internationale productie die in twee weken tijd maar liefst 28 voorstellingen geeft en jaarlijks meer dan 10.000 bezoekers uit heel Brabant mag verwelkomen.

Ook u kunt met uw bedrijf of organisatie op verschillende manieren profiteren van een samenwerking met een van de succesvolste kerstevents in de regio!

Tickets met groepskorting

Bent u voornemens een groter aantal tickets af te nemen voor uw relaties, klanten of personeel? Neem dan eens contact met ons op. Vanaf 20 personen hanteren wij aangepaste tarieven, al dan niet in combinatie met arrangement inclusief consumptie en souvenir. 

Kerstpakket

Vergeet het standaard kerstpakket met levensmiddelen, flessen wijn of boekenbonnen… anno 2020 beloon je jouw enthousiaste personeel met een unieke beleving! Een welkome verrassing voor jong en oud, wanneer een uitnodiging voor het Kerstcircus wordt verschonken. Samen genieten van internationale topartiesten in een gezellige kerstsfeer. 

Wij denken graag met u mee over een bijzondere verpakking, passend arrangement en niet onbelangrijk: een aantrekkelijke prijs! De beleef-tickets uit het Kerstpakket zijn op basis van reservering, geldig voor een voorstelling naar keuze of door u besteld voor één bepaalde show. 

Circusvoorstelling afkopen

Natuurlijk is ook onze hele voorstelling af te kopen en bent u voor één dag de circusdirecteur! Uw gasten worden ontvangen in het circus dat sfeervol is aangekleed in uw bedrijfskleuren. Na een persoonlijk welkomstwoordje begint de spetterende show, succes verzekerd. 

Deze voorstelling is qua tijdsduur naar wens in te richten – en uit te breiden met een speciale ontvangst, arrangementen met consumptie en souvenirs. Voor grotere opdrachten werken wij samen met gerenommeerde cateraars! 

Sponsoring

Wilt u uw maatschappelijke betrokkenheid tot uiting brengen aan een breed publiek? Verbindt uw bedrijf of organisatie dan aan het Tilburgs Wintercircus! Elke Kerstvakantie ontvangen wij meer dan 10.000 bezoekers uit de hele regio, van Antwerpen tot Dordrecht, van Breda tot Bergen op Zoom!

Wij werken onder andere samen met JUMBO supermarkten, alle McDonald’s restaurants in West-Brabant, Vakgarage Etten-Leur en de Intratuin in Breda. Alle sponsordeals betreffen maatwerk, dat betekend dat we graag vrijblijvend, samen met u kijken naar de mogelijkheden tot samenwerking. 

Te denken valt aan vermeldingen op website en promotie-uitingen, zichtbare reclame rond de circustent, een sponsoradvertentie in ons programmaboek of wederzijdse kortingsactie. Heeft u zelf ideeën? Schroom niet, benader ons vandaag nog!

Deze voorstelling is qua tijdsduur naar wens in te richten – en uit te breiden met een speciale ontvangst, arrangementen met consumptie en souvenirs. Voor grotere opdrachten werken wij samen met gerenommeerde cateraars!